Mevsim Geçişleri İçin Büyük Beden Kombin Önerileri

Mevsim Geçişleri İçin Büyük Beden Kombin Önerileri

Mevsim geçişleri hepimiz için ‘’ne giyeceğim’’ sorusunun sıkça sorulduğu bir dönem! Özellikle mart ayının gelmesiyle beraber bahara adım atarken, mevsim geçişlerinde ne giymemiz gerektiğini belirlemek tam bir işkence olabiliyor. İşte tam da bu noktada Ebru Karcun Boutique olarak sizlere mükemmel mevsim geçişi kombinleri önermeye geldik!

Ceket giysem terliyorum, giymesem üşüyorum dediğinizi duyar gibiyiz, sık sık değişen havalarla birlikte her alana uygun kombinler planlayarak hem şıklığınızı koruyabilir hem de rahatlığından ödün vermeyebilirsiniz. Gelin mevsim geçişi için en uygun büyük beden kombinlerine beraber bakalım;

Basic Parçaları Ceketlerle Taçlandırmanın Tam Zamanı

Basic parçalar hepimizin bildiği gibi hem rahat hem de uygun parçalarla şık olan bir görünüm elde etmemizi sağlıyor. Özellikle mevsim geçişlerinde rahat olmak isterken aynı zamanda şıklığını yansıtmak isteyenler için iyi bir tercih. Bu anlamda seçeceğiniz güzel bir büyük beden jean modeli ile basic beyaz bir tişört tercih edebilirsiniz.

Arkadaşlarınızla kahve içerken veya günün yorgunluğunu atmak için akşam gezmelerinizde kullanabileceğiniz bu kombinin üzerine ekleyeceğiniz parçaya geldi sıra; ceketler! Ceketler, doğru seçildiğinde en basit kombine bile şık bir dokunuş katabilir. Jean ve beyaz tişört kombini üzerine siyah bir biker deri ceket tercih ederek şıklığınızı ortaya koyabilirsiniz.

Altına baharlık botlar veya beyaz spor ayakkabı tercihi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer bu kombinin üzerine kot ceket tercih edecekseniz jean parçanız ile uyumlu olmasına özen göstermelisiniz. Renk uyumu bu konuda son derece önemli, farklı kot renkleri kombininizin daha boğucu görünmesine sebep olacaktır.

Etek ve Crop Kazak Kombini; Salaş Şıklık

Bahar aylarına geçiş yaparken daha salaş bir tarz sıkça tercih edilmektedir. Salaş tarzın oldukça öne çıkmasının sebebi hem şık bir görüntü yaratması hem de daha basit ve özen gösterilmemiş ama ilgi çekici bir noktada görünüm sağlamasıdır. Bu bağlamda mevsim geçişlerinde mini veya midi etekler tercih edebilir, üzerine crop ve salaş bir kazak tercih edebilirsiniz.

Eğer böyle bir tercih yapacaksanız kazağınızı bir tık daha kalın tercih ederek üzerinize herhangi bir ceket almayabilirsiniz. Etek kombininizi çoraplarla taçlandırabilirsiniz, bunu yaparken çorabın kalınlığını mutlaka göz önünde bulundurmalısınız.

Genel bir tercih olarak mini eteklerle mevsim geçişlerinde kullanılabilecek düzeyde çizmeler tercih edebilirsiniz. Oldukça fresh ve şık bir görünüm yakalamış olacaksınız. Özellikle büyük beden etek kombinlerinde eteğinizi biraz daha mini seçip altına renk uyumu yakalayacak çizmeler tercih edebilirsiniz. Genel olarak süet çizmeler uyumlu olacaktır. Çorabınızı da mutlaka ultra ince tercih etmeye dikkat etmelisiniz.

Rahat ve İlgi Çekici; Tayt, Crop ve Kot Ceket

Rahatlığı ön planda tutmak isteyenlere oldukça ilgi çekici bir büyük beden kombin önerisiyle devam ediyoruz; rahatlığın simgesi taytlar! Taytları ister akşam yürüyüşlerinde ister arkadaşlarınızla kahve içerken ister akşam etkinliklerinde her yerde tercih edebilirsiniz. Alt parça olarak taytınızı toparlayıcı yüksek bel büyük beden tayt modellerinden yana kullanabilirsiniz.

Crop olarak basit bir model tercih edebilir veya taytınızın rengine bağlı olarak tüllü veya askılı bir model tercih edebilirsiniz. Eğer yüksek bel bir tayt tercih edecekseniz seçeceği niz büyük beden crop modelinin kısalık düzeyine dikkat etmelisiniz. Taytınızın belinin başladığı yerin bir iki karış üstü genelde uygun bir görünüm için idealdir.

Bu kombini daha ilgi çekici bir yere taşımak adına son dönemde oldukça sık tercih edilen kısa crop kot ceketleri tercih edebilirsiniz. Özellikle arka tarafı daha dökümlü modeller kombininizi daha salaş ve mevsime uygun şekilde ortaya koyacaktır.

Ayakkabı olarak beyaz ve biraz yüksek tabanlı sneaker modellerini tercih edebilirsiniz. Büyük beden tayt kombinlerine ekleyebileceğiniz bir diğer farklı parça da belinize bağlayacağınız bir gömlektir! Farklı bir tarz yansıtmak istiyorsanız salaş bir gömlek alıp özellikle akşam yürüyüşlerinizde belinize bağlayabilir, crop kot ceketinizle daha tamamlayıcı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Palazzo Pantolon ve Dalgıç Kumaş Bluz; Ağır ve Şık

Daha özel günlerde farklı ve ilgi çekici bir kombin elde etmek istiyorsanız büyük beden palazzo pantolon modellerini tercih edebilirsiniz. Palazzo pantolonlar bol modeller olduğu için belinizi daha ön plana almak ve kıvrımlarınızı daha belirgin hale getirmek için üst bölgenize yapışan dalgıç kumaş modellerini tercih edebilirsiniz.

Siyah bir büyük beden palazzo pantolon üzerine yine siyah bir dalgıç kumaş bluz tercih edebilirsiniz. Alt giyimde seçtiğiniz renge göre üst modelinizin rengini uyumlu şekilde belirleyebilirsiniz. Genelde mevsim geçişlerinde en çok toprak tonları ve bej renkler tercih edilmektedir.

Siz de büyük beden kombin önerilerimizi dikkate alarak şık olmak istediğiniz yerlerde şık, daha spor bir görünüm elde etmek istediğiniz yerlerde şık ve spor kombinler elde edebilirsiniz. Unutmayın, doğru kombin yapmak için tek bilmeniz gereken uygun beden seçimi ve renk tonlarının birleşimidir!

Etiketler: moda, kadın giyim, büyük beden giyim
Mart 12, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR